Fakturowanie 1 min czytania

Czy mogę anulować OpsIQ w dowolnym momencie?

Ten artykuł został przetłumaczony automatycznie.

Tak, możesz anulować OpsIQ w dowolnym momencie. OpsIQ oferuje funkcję anulowania jednym kliknięciem. Gdy anulujesz, przyszłe odnowienia zostaną zatrzymane, ale twój opłacony dostęp zazwyczaj będzie kontynuowany do końca już opłaconego okresu. Należy pamiętać, że kwalifikowalność do zwrotu jest oddzielna i podlega Polityce Zwrotów.

Przed zamknięciem przestrzeni roboczej upewnij się, że wyeksportowałeś wszystkie potrzebne dane oraz sprawdziłeś połączone skrzynki pocztowe, webhooki, zdalne witryny i zewnętrzne poświadczenia.

Powiązane artykuły

Dyskusja

Ładowanie dyskusji…