Kan ik accountmeldingen wissen?
Dit artikel is automatisch vertaald.
Ja, je kunt gelezen meldingen wissen of, met bevestiging, alle accountmeldingen wissen. Het wissen ervan verwijdert de meldingsitems uit de meldingsweergave maar wist de onderliggende zakelijke of ondersteuningsrecords niet.
Gerelateerde artikelen
- AI Helpdesk & Ticketingsysteem Met SLA — OpsIQ
- Hoe verschillen de Kennisbank, Helpcentrum en Klantenportaal?
- Wat is het verschil tussen de Kennisbank, Helpcentrum en Klantenportaal?
- Wat is het OpsIQ Ticket Systeem?
- Hoe werkt ticketroutering in OpsIQ?
- Ondersteunt OpsIQ SLA-beleid?
- Heeft OpsIQ AI tickettriage en antwoordopstelling?
- Kunnen meerdere agenten veilig aan hetzelfde ticket werken?
Was dit artikel nuttig?
Discussie
De discussie laden…
Log in om deel te nemen aan de discussie.