Pot să șterg notificările contului?
Acest articol a fost tradus automat.
Da, poți șterge notificările citite sau, cu confirmare, șterge toate notificările contului. Ștergerea acestora elimină elementele de notificare din vizualizarea notificărilor, dar nu șterge înregistrările de afaceri sau de suport subiacente.
Articole conexe
- Sistem de Asistență AI & Ticketing Cu SLA — OpsIQ
- Cum sunt diferite Baza de Cunoștințe, Centrul de Ajutor și Portalul pentru Clienți?
- Care este diferența dintre Baza de Cunoștințe, Centrul de Ajutor și Portalul pentru Clienți?
- Ce este Sistemul de Tichete OpsIQ?
- Cum funcționează rutarea tichetelor în OpsIQ?
- OpsIQ suportă politici SLA?
- OpsIQ are trierea tichetelor AI și redactarea răspunsurilor?
- Pot mai mulți agenți să lucreze în siguranță la același tichet?
A fost acest articol util?
Discuție
Se încarcă discuția…
Conectează-te pentru a te alătura discuției.