Bolehkah saya menutup tiket sokongan saya sendiri?
Artikel ini telah diterjemahkan secara automatik.
Ya, seorang pelanggan boleh menutup tiket sokongan mereka sendiri setelah isu diselesaikan. Menutup tiket tidak menghapuskan sejarahnya. Jika isu itu kembali, akaun juga membenarkan untuk membuka semula tiket yang layak dimiliki supaya perbualan boleh diteruskan.
Artikel berkaitan
- Sistem Meja Bantuan & Tiket AI Dengan SLA — OpsIQ
- Bagaimana Pangkalan Pengetahuan, Pusat Bantuan, dan Portal Pelanggan berbeza?
- Apakah perbezaan antara Pangkalan Pengetahuan, Pusat Bantuan, dan Portal Pelanggan?
- Apakah Sistem Tiket OpsIQ?
- Bagaimana penghalaan tiket berfungsi dalam OpsIQ?
- Adakah OpsIQ menyokong polisi SLA?
- Adakah OpsIQ mempunyai triage tiket AI dan draf balasan?
- Bolehkah beberapa ejen bekerja pada tiket yang sama dengan selamat?
Adakah artikel ini berguna?
Perbincangan
Memuatkan perbincangan…
Log masuk untuk menyertai perbincangan.