Pot să închid propriul meu tichet de suport?
Acest articol a fost tradus automat.
Da, un client poate închide propriul său tichet de suport odată ce problema a fost rezolvată. Închiderea tichetului nu șterge istoricul acestuia. Dacă problema revine, contul permite de asemenea redeschiderea unui tichet eligibil deținut pentru ca conversația să poată continua.
Articole conexe
- Sistem de Asistență AI & Ticketing Cu SLA — OpsIQ
- Cum sunt diferite Baza de Cunoștințe, Centrul de Ajutor și Portalul pentru Clienți?
- Care este diferența dintre Baza de Cunoștințe, Centrul de Ajutor și Portalul pentru Clienți?
- Ce este Sistemul de Tichete OpsIQ?
- Cum funcționează rutarea tichetelor în OpsIQ?
- OpsIQ suportă politici SLA?
- OpsIQ are trierea tichetelor AI și redactarea răspunsurilor?
- Pot mai mulți agenți să lucreze în siguranță la același tichet?
A fost acest articol util?
Discuție
Se încarcă discuția…
Conectează-te pentru a te alătura discuției.