Odhlásí změna mého hesla ostatní zařízení?
Tento článek byl přeložen automaticky.
Ano, změna vašeho hesla vás odhlásí z ostatních zařízení. Úspěšná změna hesla účtu zruší všechny ostatní relace zákaznického portálu, což zajišťuje, že staré ověřené relace nemohou pokračovat neomezeně. Nicméně, vaše aktuální relace zůstane aktivní, takže nebudete zbytečně odhlášeni z zařízení, na kterém jste provedli změnu zabezpečení.
Související články
- Podnikové zabezpečení a důvěra: Identita, Kód, Data, AI a Audit — OpsIQ
- Jak OpsIQ šifruje data?
- Jsou OpsIQ webhooks bezpečné?
- Podporuje OpsIQ blokování IP nebo CIDR?
- Jak bych měl nahlásit bezpečnostní zranitelnost OpsIQ?
- Podporuje OpsIQ dvoufaktorovou autentizaci pro zákaznické účty?
- Jak povolím 2FA na svém účtu OpsIQ?
- Jaké jsou obnovovací kódy 2FA OpsIQ?
Byl tento článek užitečný?
Diskuze
Načítání diskuze…
Přihlaste se, abyste se mohli zapojit do diskuze.