Bliver jeg logget ud af andre enheder ved at ændre mit kodeord?
Denne artikel blev oversat automatisk.
Ja, at ændre dit kodeord vil logge dig ud af andre enheder. En vellykket ændring af kontoens kodeord tilbagekalder alle andre kundesupportsessioner, hvilket sikrer, at gamle autentificerede sessioner ikke kan fortsætte uendeligt. Dog vil din nuværende session forblive aktiv, så du ikke unødigt bliver logget ud af den enhed, hvor du foretog sikkerhedsændringen.
Relaterede artikler
- Enterprise Security & Trust: Identitet, Kode, Data, AI og Revision — OpsIQ
- Hvordan krypterer OpsIQ data?
- Er OpsIQ webhooks sikre?
- Understøtter OpsIQ IP eller CIDR blokering?
- Hvordan skal jeg rapportere en sikkerhedssårbarhed til OpsIQ?
- Understøtter OpsIQ to-faktor autentificering for kundekonti?
- Hvordan aktiverer jeg 2FA på min OpsIQ konto?
- Hvad er OpsIQ 2FA gendannelseskoder?
Var denne artikel nyttig?
Diskussion
Indlæser diskussionen…
Log ind for at deltage i diskussionen.