Kijelentkezteti a jelszó megváltoztatása az egyéb eszközöket?
Ez a cikk automatikusan lett lefordítva.
Igen, a jelszó megváltoztatása kijelentkezteti az összes többi eszközt. A sikeres fiók jelszóváltoztatás visszavonja az összes többi ügyfélportál munkamenetet, biztosítva, hogy a régi hitelesített munkamenetek ne folytatódjanak végtelenül. Azonban a jelenlegi munkameneted aktív marad, így nem fogsz feleslegesen kijelentkezni arról az eszközről, amelyen a biztonsági változtatást végrehajtottad.
Kapcsolódó cikkek
- Vállalati Biztonság és Bizalom: Identitás, Kód, Adat, AI és Audit — OpsIQ
- Hogyan titkosítja az OpsIQ az adatokat?
- Biztonságosak az OpsIQ webhookok?
- Támogatja az OpsIQ az IP vagy CIDR blokkolást?
- Hogyan jelentsem a biztonsági sebezhetőséget az OpsIQ-nak?
- Támogatja az OpsIQ a kétfaktoros hitelesítést az ügyfélszámlák számára?
- Hogyan engedélyezhetem a 2FA-t az OpsIQ fiókomban?
- Mik azok az OpsIQ 2FA helyreállítási kódok?
Hasznos volt ez a cikk?
Beszélgetés
A beszélgetés betöltése…
Jelentkezzen be a beszélgetéshez.