Sikkerhet 1 min lesing

Blir jeg logget ut av andre enheter når jeg endrer passordet mitt?

Denne artikkelen ble oversatt automatisk.

Ja, å endre passordet ditt vil logge deg ut av andre enheter. En vellykket endring av kontopassordet tilbakekaller alle andre kundesystemportalsesjoner, og sikrer at gamle autentiserte sesjoner ikke kan fortsette uendelig. Imidlertid vil din nåværende sesjon forbli aktiv, så du vil ikke bli unødvendig logget ut av enheten som du utførte sikkerhetsendringen på.

Relaterte artikler

Diskusjon

Laster diskusjonen…