Czy zmiana hasła wylogowuje inne urządzenia?
Ten artykuł został przetłumaczony automatycznie.
Tak, zmiana hasła spowoduje wylogowanie z innych urządzeń. Udana zmiana hasła konta unieważnia wszystkie inne sesje portalu klienta, zapewniając, że stare uwierzytelnione sesje nie mogą trwać w nieskończoność. Jednak twoja bieżąca sesja pozostanie aktywna, więc nie zostaniesz niepotrzebnie wylogowany z urządzenia, na którym dokonałeś zmiany zabezpieczeń.
Pokrewne artykuły
- Bezpieczeństwo i zaufanie przedsiębiorstwa: Tożsamość, Kod, Dane, AI i Audyt — OpsIQ
- Jak OpsIQ szyfruje dane?
- Czy webhooks OpsIQ są bezpieczne?
- Czy OpsIQ wspiera blokowanie IP lub CIDR?
- Jak powinienem zgłosić lukę w zabezpieczeniach do OpsIQ?
- Czy OpsIQ wspiera uwierzytelnianie dwuskładnikowe dla kont klientów?
- Jak włączyć 2FA na moim koncie OpsIQ?
- Jakie są kody odzyskiwania 2FA OpsIQ?
Czy ten artykuł był pomocny?
Dyskusja
Ładowanie dyskusji…
Zaloguj się, aby dołączyć do dyskusji.