Vymazání Oznámení vymaže mou historii Aktivity?
Tento článek byl přeložen automaticky.
Ne. Oznámení a Aktivita slouží k různým účelům. Vymazání oznámení odstraní položku z doručené pošty, zatímco podkladový účet, fakturace, produkt, podpora nebo bezpečnostní záznam zůstává řízen svým vlastním chováním uchovávání a auditu.
Související články
- AI Help Desk & Ticketing System With SLA — OpsIQ
- Jak se liší znalostní báze, centrum nápovědy a zákaznický portál?
- Jaký je rozdíl mezi znalostní bází, centrem nápovědy a zákaznickým portálem?
- Co je systém ticketů OpsIQ?
- Jak funguje směrování ticketů v OpsIQ?
- Podporuje OpsIQ politiky SLA?
- Má OpsIQ AI triáž ticketů a návrh odpovědí?
- Mohou na stejném ticketu bezpečně pracovat více agentů?
Byl tento článek užitečný?
Diskuze
Načítání diskuze…
Přihlaste se, abyste se mohli zapojit do diskuze.