Βοηθητικό Κέντρο 1 λεπτά ανάγνωσης

Η εκκαθάριση των ειδοποιήσεων διαγράφει την ιστορία δραστηριότητάς μου;

Αυτό το άρθρο μεταφράστηκε αυτόματα.

Όχι. Οι ειδοποιήσεις και η δραστηριότητα εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς. Η εκκαθάριση μιας ειδοποίησης αφαιρεί το στοιχείο από το inbox, ενώ ο υποκείμενος λογαριασμός, η χρέωση, το προϊόν, η υποστήριξη ή το αρχείο ασφάλειας παραμένουν υπό την εποπτεία της δικής τους συμπεριφοράς διατήρησης και ελέγχου.

Σχετικά άρθρα

Συζήτηση

Φόρτωση της συζήτησης…