Törli a Notifications törlése az Activity történetemet?
Ez a cikk automatikusan lett lefordítva.
Nem. A Notifications és az Activity különböző célokat szolgálnak. Egy értesítés törlése eltávolítja a bejövő elemet, míg az alapul szolgáló fiók, számlázás, termék, támogatás vagy biztonsági nyilvántartás a saját megőrzési és audit viselkedése által marad szabályozva.
Kapcsolódó cikkek
- AI Help Desk & Ticketing System With SLA — OpsIQ
- Hogyan különbözik a Tudásbázis, a Súgóközpont és az Ügyfélportál?
- Mi a különbség a Tudásbázis, a Súgóközpont és az Ügyfélportál között?
- Mi az OpsIQ Jegyrendszer?
- Hogyan működik a jegyek irányítása az OpsIQ-ban?
- Támogatja az OpsIQ az SLA irányelveket?
- Van az OpsIQ-nak AI jegytriázs és választervezés?
- Több ügynök dolgozhat biztonságosan ugyanazon a jegyen?
Hasznos volt ez a cikk?
Beszélgetés
A beszélgetés betöltése…
Jelentkezzen be a beszélgetéshez.