Verwijdert het wissen van Meldingen mijn Activiteitgeschiedenis?
Dit artikel is automatisch vertaald.
Nee. Meldingen en Activiteit dienen verschillende doeleinden. Het wissen van een melding verwijdert het inbox-item, terwijl het onderliggende account, facturering, product, ondersteuning of beveiligingsrecord wordt beheerd door zijn eigen retentie- en auditgedrag.
Gerelateerde artikelen
- AI Helpdesk & Ticketingsysteem Met SLA — OpsIQ
- Hoe verschillen de Kennisbank, Helpcentrum en Klantenportaal?
- Wat is het verschil tussen de Kennisbank, Helpcentrum en Klantenportaal?
- Wat is het OpsIQ Ticket Systeem?
- Hoe werkt ticketroutering in OpsIQ?
- Ondersteunt OpsIQ SLA-beleid?
- Heeft OpsIQ AI tickettriage en antwoordopstelling?
- Kunnen meerdere agenten veilig aan hetzelfde ticket werken?
Was dit artikel nuttig?
Discussie
De discussie laden…
Log in om deel te nemen aan de discussie.