Ștergerea Notificărilor șterge istoricul meu de Activitate?
Acest articol a fost tradus automat.
Nu. Notificările și Activitatea servesc scopuri diferite. Ștergerea unei notificări elimină elementul din inbox, în timp ce contul de bază, facturarea, produsul, suportul sau înregistrarea de securitate rămân guvernate de propriul comportament de retenție și audit.
Articole conexe
- Sistem de Asistență AI & Ticketing Cu SLA — OpsIQ
- Cum sunt diferite Baza de Cunoștințe, Centrul de Ajutor și Portalul pentru Clienți?
- Care este diferența dintre Baza de Cunoștințe, Centrul de Ajutor și Portalul pentru Clienți?
- Ce este Sistemul de Tichete OpsIQ?
- Cum funcționează rutarea tichetelor în OpsIQ?
- OpsIQ suportă politici SLA?
- OpsIQ are trierea tichetelor AI și redactarea răspunsurilor?
- Pot mai mulți agenți să lucreze în siguranță la același tichet?
A fost acest articol util?
Discuție
Se încarcă discuția…
Conectează-te pentru a te alătura discuției.