Bliver et OpsIQ vidnesbyrd offentliggjort straks?
Denne artikel blev oversat automatisk.
Nej, et indsendt vidnesbyrd bliver ikke offentliggjort indhold straks. I stedet går det gennem en moderationsproces. Hvis et foto findes at være ugyldigt, kan vidnesbyrdsteksten stadig bevares til gennemgang, hvilket forhindrer tabet af hele indsendelsen. Derudover bliver et tidligere offentliggjort vidnesbyrd ikke automatisk nedgraderet blot fordi kunden genbesøger indsendelsesflowet.
Relaterede artikler
- AI Kunde Operations Platform til Hjemmesider — OpsIQ
- Administrer Flere Hjemmesider Fra Én Dashboard — OpsIQ
- Kontakt Salg, Support & Demoer — OpsIQ
- Opret konto — OpsIQ
- Kan vidensbaseartikler vises inde i vores kundeportal?
- Hvad inkluderer OpsIQ?
- Hvad er OpsIQ Kundeportal Studio?
- Hvilken profilinformation kan OpsIQ gemme for en kunde konto?
Var denne artikel nyttig?
Diskussion
Indlæser diskussionen…
Log ind for at deltage i diskussionen.