Blir en OpsIQ attestasjon publisert umiddelbart?
Denne artikkelen ble oversatt automatisk.
Nei, en sendt attestasjon blir ikke offentlig innhold umiddelbart. I stedet går den gjennom en modereringsprosess. Hvis et bilde blir funnet å være ugyldig, kan attestasjonsteksten fortsatt beholdes for gjennomgang, noe som forhindrer tap av hele innsendelsen. I tillegg blir en tidligere publisert attestasjon ikke automatisk nedgradert bare fordi kunden besøker innsendingsflyten på nytt.
Relaterte artikler
- AI Kunde Operasjonsplattform for Nettsteder — OpsIQ
- Administrer flere nettsteder fra ett dashbord — OpsIQ
- Kontakt Salg, Support & Demonstrasjoner — OpsIQ
- Opprett konto — OpsIQ
- Kan artikler fra kunnskapsbasen vises inne i vår kundeportal?
- Hva inkluderer OpsIQ?
- Hva er OpsIQ Kundeportal Studio?
- Hvilken profilinformasjon kan OpsIQ lagre for en kundekonto?
Var denne artikkelen nyttig?
Diskusjon
Laster diskusjonen…
Logg inn for å bli med i diskusjonen.