Hva skjer når jeg sletter en API-token?
Denne artikkelen ble oversatt automatisk.
Hva skjer når jeg sletter en API-token?
Sletting av en token fjerner permanent den kundetokenen fra aktiv bruk. Enhver integrasjon som fortsatt er konfigurert med den vil slutte å autentisere og må oppdateres med en ny token hvis tilgang fortsatt er nødvendig. Hvis du ønsker en reversibel pause i stedet for permanent fjerning, deaktiver tokenen først.
Relaterte artikler
- Hvordan signeres OpsIQ utgående webhooks?
- Hvordan autentiserer jeg meg til OpsIQ Generelle API?
- Hvor mange operasjoner er tilgjengelige gjennom OpsIQ Generell API?
- Støtter OpsIQ API tørkekjøringsforespørsel?
- Støtter OpsIQ API idempotens?
- Hvilke SDK- og API-referanseformater tilbyr OpsIQ?
- Hvordan fungerer API rate limiting i OpsIQ?
- Hva er kundens API-tokens i OpsIQ?
Var denne artikkelen nyttig?
Diskusjon
Laster diskusjonen…
Logg inn for å bli med i diskusjonen.