Analyse 1 min læsning

Hvornår nulstilles kontoens brug tællere?

Denne artikel blev oversat automatisk.

Når en månedlig produkt tæller er konfigureret, viser kontoen den i forhold til planens nuværende månedlige tilladelse. Den registrerede månedlige brug nulstilles i begyndelsen af den nye kalender måned. Vær opmærksom på, at nogle målinger kan udvise forskellige produkt-specifikke adfærd, så den live Usage side er den autoritative kilde til den måling, du gennemgår.

Relaterede artikler

Diskussion

Indlæser diskussionen…