Zrušení 1 min čtení

Vrátí mi OpsIQ automaticky peníze, když zruším?

Tento článek byl přeložen automaticky.

Ne. Zrušení a vrácení peněz jsou oddělené. Když zrušíte v Účet → Fakturace, váš plán obvykle zůstává aktivní až do konce období, za které jste zaplatili, a poté se zastaví; pokud se rozhodnete zrušit okamžitě, přístup končí okamžitě a nevyužitá část není vrácena.

Pokud se domníváte, že máte nárok na vrácení peněz, například do 14 dnů od vašeho prvního placeného poplatku nebo z důvodu fakturační chyby, pošlete e-mail na [email protected] nebo otevřete tiket v Účet → Podpora s vaším číslem faktury. Pravidla jsou v Zásadách vrácení peněz a zrušení.

Diskuze

Načítání diskuze…