Aflysninger 1 min læsning

Vil OpsIQ automatisk refundere mig, når jeg annullerer?

Denne artikel blev oversat automatisk.

Nej. Afbestilling og refusioner er separate. Når du afbestiller i Konto → Fakturering, forbliver din plan normalt aktiv indtil slutningen af den periode, du har betalt for, og stopper derefter; hvis du vælger at afbestille med det samme, ophører adgangen straks, og den ubrugte del refunderes ikke.

Hvis du mener, at du har ret til en refusion, for eksempel inden for 14 dage efter din første betalte opkrævning eller for en faktureringsfejl, send en e-mail til [email protected] eller åbn en billet i Konto → Support med dit fakturanummer. Reglerne findes i Refusions- & Afbestillingspolitik.

Diskussion

Indlæser diskussionen…