Visszatérít-e nekem automatikusan az OpsIQ, amikor lemondok?
Ez a cikk automatikusan lett lefordítva.
Nem. A lemondás és a visszatérítések különállóak. Amikor lemondasz az Account → Billing menüpontban, a terved normál esetben aktív marad a kifizetett időszak végéig, majd leáll; ha úgy döntesz, hogy azonnal lemondasz, a hozzáférés azonnal megszűnik, és a fel nem használt rész nem kerül visszatérítésre.
Ha úgy gondolod, hogy visszatérítésre vagy jogosult, például a legelső kifizetett díjad után 14 napon belül vagy számlázási hiba miatt, küldj egy e-mailt a [email protected] címre, vagy nyiss egy jegyet az Account → Support menüpontban a számlaszámoddal. A szabályok a Visszatérítési és Lemondási Szabályzat-ban találhatók.
Hasznos volt ez a cikk?
Beszélgetés
A beszélgetés betöltése…
Jelentkezzen be a beszélgetéshez.