Zal OpsIQ automatisch mijn geld terugbetalen wanneer ik annuleer?
Dit artikel is automatisch vertaald.
Nee. Annuleringen en terugbetalingen zijn afzonderlijk. Wanneer je annuleert in Account → Facturering, blijft je plan normaal gesproken actief tot het einde van de periode waarvoor je hebt betaald en stopt dan; als je ervoor kiest om onmiddellijk te annuleren, eindigt de toegang meteen en wordt het ongebruikte deel niet terugbetaald.
Als je denkt dat je recht hebt op een terugbetaling, bijvoorbeeld binnen 14 dagen na je eerste betaalde factuur of voor een factureringsfout, stuur dan een e-mail naar [email protected] of open een ticket in Account → Ondersteuning met je factuurnummer. De regels staan in de Terugbetalings- & Annuleringsbeleid.
Was dit artikel nuttig?
Discussie
De discussie laden…
Log in om deel te nemen aan de discussie.