Czy OpsIQ automatycznie zwróci mi pieniądze, gdy anuluję?
Ten artykuł został przetłumaczony automatycznie.
Nie. Anulowanie i zwroty są oddzielne. Kiedy anulujesz w Koncie → Rozliczenia, twój plan zazwyczaj pozostaje aktywny do końca okresu, za który zapłaciłeś, a następnie się kończy; jeśli zdecydujesz się anulować natychmiast, dostęp kończy się od razu, a niewykorzystana część nie jest zwracana.
Jeśli uważasz, że należy ci się zwrot, na przykład w ciągu 14 dni od pierwszego płatnego obciążenia lub z powodu błędu w rozliczeniu, wyślij e-mail na adres [email protected] lub otwórz zgłoszenie w Koncie → Wsparcie z numerem faktury. Zasady znajdują się w Polityce zwrotów i anulacji.
Czy ten artykuł był pomocny?
Dyskusja
Ładowanie dyskusji…
Zaloguj się, aby dołączyć do dyskusji.