Îmi va returna automat OpsIQ banii când anulez?
Acest articol a fost tradus automat.
Nu. Anulările și rambursările sunt separate. Când anulați în Cont → Facturare, planul dvs. rămâne de obicei activ până la sfârșitul perioadei pentru care ați plătit și apoi se oprește; dacă alegeți să anulați imediat, accesul se încheie imediat și partea neutilizată nu este rambursată.
Dacă credeți că vi se cuvine o rambursare, de exemplu în termen de 14 zile de la prima dvs. plată sau pentru o eroare de facturare, trimiteți un email la [email protected] sau deschideți un tichet în Cont → Suport cu numărul facturii dvs. Regulile sunt în politica de Rambursare și Anulare.
A fost acest articol util?
Discuție
Se încarcă discuția…
Conectează-te pentru a te alătura discuției.