76 resultater for "sales"
Hvordan logger jeg ud af alle andre enheder?
For at logge ud af alle andre enheder, kan du ændre din konto adgangskode. Denne handling vil tilbagekalde alle andre kundesupport portal sessioner. Derudover kan du administrere individuelle aktive sessioner gennem…
Hvad sker der, når jeg logger ud af min OpsIQ-konto?
At logge ud af din OpsIQ-konto afslutter den autentificerede kundeportal-session og rydder den vedvarende kundelogin-tilstand, der bruges af kontoportalen. Det er vigtigt at bemærke, at et OpsIQ Cloud-arbejdsområde kan…
Bliver et OpsIQ vidnesbyrd offentliggjort straks?
Nej, et indsendt vidnesbyrd bliver ikke offentliggjort indhold straks. I stedet går det gennem en moderationsproces. Hvis et foto findes at være ugyldigt, kan vidnesbyrdsteksten stadig bevares til gennemgang, hvilket…
Kan jeg indsende en anbefaling fra min OpsIQ-konto?
En berettiget konto kan blive inviteret til at indsende en anbefaling fra dashboardet. Formularen indsamler dit visningsnavn, rolle eller virksomhed, anbefalingstekst og et valgfrit foto. Du skal give samtykke, før…
Hvordan bruger jeg en connector, jeg købte i markedet?
En købt connector bliver en del af din berettigede kundetildeling. Dog udføres installationen fra connectoroplevelsen af et ejet OpsIQ arbejdsområde, snarere end ved at eksponere en intern installationsadresse i…
Hvad er OpsIQ Marketplace i min konto?
OpsIQ Marketplace giver kunder adgang til offentliggjorte connector-tilbud. Når forfatterdeltagelse er aktiveret, letter det også en arbejdsgang for godkendte connector-forfattere. Kunder kan gennemgå deres køb, mens…
Kan nogen anden bruge mit data-eksportlink?
Behandl enhver midlertidig eksportdownload som følsomme kontodata og del dem ikke. Adgang er knyttet til den autentificerede kunde og eksportautorisationstjek. Du bør dog stadig kun downloade arkivet på en betroet enhed…
Hvilken information er udelukket fra min konto data eksport?
Kunde data eksport er ikke beregnet til at afsløre autentificeringshemmeligheder. Følsomt sikkerhedsmateriale, såsom password hashes, password-reset eller email-verification secrets, two-factor secrets, og recovery-code…
Hvor længe er en konto data-eksport download tilgængelig?
En genereret eksport bruger en midlertidig download autorisation, der udløber efter 24 timer. Venligst download arkivet, før det udløber. Hvis autorisationen er udløbet, skal du vende tilbage til Data Eksport sektionen…
Hvor ofte kan jeg anmode om en OpsIQ konto data eksport?
Kontoens grænser for friske eksportanmodninger til en inden for en 24-timers periode. Denne politik reducerer unødvendig gentagen generation af følsomme arkiver, mens den stadig tillader kunder at få en aktuel eksport…
Kan jeg eksportere mine OpsIQ kontodata?
Ja, du kan eksportere dine OpsIQ kontodata. Funktionen Data Export giver en autentificeret kunde mulighed for at anmode om en eksport af kundens kontooplysninger, inklusive profildata, fakturaer, supportbilletter og…
Hvorfor kan jeg ikke åbne mit Cloud arbejdsområde?
Cloud adgang afhænger af ejerskab og tilstanden af arbejdsområdet. Et suspenderet eller annulleret arbejdsområde kan ikke åbnes, som om det var aktivt. Derudover kan et nybestilt arbejdsområde stadig være i…
Hvordan åbner jeg mit OpsIQ Cloud arbejdsområde?
For at åbne dit OpsIQ Cloud arbejdsområde, brug Cloud adgangsaktionen fra din konto. Hvis du ejer et berettiget arbejdsområde, vil din konto tage dig direkte ind i det. Hvis du ejer flere arbejdsområder, kan du vælge…
Kan jeg oprette flere OpsIQ Cloud arbejdsområder?
Ja, kontomodellet understøtter flere Cloud arbejdsområder, når den valgte kommercielle plan og bestillingskonfiguration tillader det. Det er vigtigt at give hvert arbejdsområde et klart, distinkt navn, så dit team nemt…
Hvordan bestiller jeg et andet OpsIQ produkt?
Hvordan man bestiller et andet OpsIQ produkt For at bestille et andet OpsIQ produkt, følg disse trin: Åbn Bestil nyt produkt sektionen. Vælg en tilgængelig produkttype og plan. Hvis du bestiller et nyt Cloud…
Bliver mine OpsIQ produkter administreret uafhængigt?
Ja. Hver ordre eller tildelt produkt opretholder sin egen status, plan, cyklus og ret. Bestilling af et ekstra arbejdsområde erstatter ikke automatisk det første, og annullering af et produkt annullerer ikke…
Hvor kan jeg se alle mine OpsIQ produkter?
For at se alle dine OpsIQ produkter, åbne Mine Produkter sektion. Dette vil vise OpsIQ produkter tilknyttet din kundekonto, inklusive Cloud arbejdsområder og berettigede Self-Hosted produkter. Hvert produkt kan tilbyde…
Hvad sker der, hvis min OpsIQ kundekonto er suspenderet?
Hvis din OpsIQ kundekonto er suspenderet, vil du blive forhindret i at fortsætte med normale autentificerede kontoanmodninger. Eventuelle aktive kundesessioner vil blive ugyldige, og du vil blive sendt tilbage til…
Kan jeg ændre sproget for min OpsIQ-konto?
Ja, du kan ændre sproget for din OpsIQ-konto, når flere lokaliteter er aktiveret. Afsnittet Indstillinger viser de tilgængelige kontosprog og gemmer dit valg til kontoens grænseflade og understøttede e-mail skabeloner…
Hvordan ændrer jeg min konto tidszone?
For at ændre din konto tidszone, åbn Præferencer og vælg din foretrukne tidszone. Tidszonen er vigtig, da den bruges af kontooplevelsen til at præsentere tidsbaseret information. At vælge den korrekte tidszone gør…