205 resultater for "admin ai"
Kan nogen anden bruge mit data-eksportlink?
Behandl enhver midlertidig eksportdownload som følsomme kontodata og del dem ikke. Adgang er knyttet til den autentificerede kunde og eksportautorisationstjek. Du bør dog stadig kun downloade arkivet på en betroet enhed…
Hvilken information er udelukket fra min konto data eksport?
Kunde data eksport er ikke beregnet til at afsløre autentificeringshemmeligheder. Følsomt sikkerhedsmateriale, såsom password hashes, password-reset eller email-verification secrets, two-factor secrets, og recovery-code…
Hvor længe er en konto data-eksport download tilgængelig?
En genereret eksport bruger en midlertidig download autorisation, der udløber efter 24 timer. Venligst download arkivet, før det udløber. Hvis autorisationen er udløbet, skal du vende tilbage til Data Eksport sektionen…
Hvor ofte kan jeg anmode om en OpsIQ konto data eksport?
Kontoens grænser for friske eksportanmodninger til en inden for en 24-timers periode. Denne politik reducerer unødvendig gentagen generation af følsomme arkiver, mens den stadig tillader kunder at få en aktuel eksport…
Kan jeg eksportere mine OpsIQ kontodata?
Ja, du kan eksportere dine OpsIQ kontodata. Funktionen Data Export giver en autentificeret kunde mulighed for at anmode om en eksport af kundens kontooplysninger, inklusive profildata, fakturaer, supportbilletter og…
Hvad hvis jeg har mere end ét Cloud arbejdsområde på AI Dashboard?
AI-konto siderne er arbejdsområde-bevidste. Hvis du har ét arbejdsområde, kan det vælges automatisk. Hvis du har flere arbejdsområder, vælg det, hvis AI-tilstand, brug eller budget du ønsker at administrere…
Hvilken AI brug kan Konto dashboardet kategorisere?
Administreret AI rapportering kan kategorisere forbrug baseret på de OpsIQ funktioner, der anvendes. Dette inkluderer områder som: Kunde chat AI Admin AI Spørg OpsIQ Skrivehjælp Indbakkehjælp Triage og resuméer…
Hvad er Managed AI i OpsIQ?
Managed AI ruter understøttede OpsIQ AI-funktioner gennem den administrerede OpsIQ AI-tjeneste. Forbruget måles pr. funktion og kan bruge enten planen eller AI-token tegnebogen, afhængigt af din konto konfiguration. AI…
Kan jeg ændre et Cloud domæne, mens det stadig er under verificering?
Et ventende domæne kan rettes eller ændres gennem den relevante produktopsætningsflow. Når et domæne er verificeret, er ændringer til domænet mere begrænsede, fordi den verificerede værdi er en del af arbejdsområdets…
Dækker et verificeret domæne dets underdomæner?
Cloud domæne autorisationsmodellen kan acceptere et verificeret domæne sammen med dets underdomæner for det tilknyttede arbejdsområde. Det er vigtigt at holde det registrerede domæne præcist og ikke antage, at…
Kan jeg bruge et meta tag eller en fil i stedet for DNS til domæneverifikation?
Ja, du kan bruge et meta tag eller en fil til domæneverifikation, når disse metoder tilbydes til dit produkt. Meta tag metoden kræver, at du placerer de leverede verifikationsmetadata på din hjemmeside. I modsætning…
Hvor lang tid tager DNS domæneverifikation?
DNS ændringer er ikke altid straks synlige overalt på grund af variationer i DNS caches og udbyderens propagations tider. For at verificere dit domæne, tilføj den nøjagtige TXT record vist af OpsIQ, vent på at din DNS…
Hvordan kan jeg bekræfte mit Cloud website domæne?
Hvordan man bekræfter dit Cloud website domæne For at bekræfte dit Cloud website domæne, kan du bruge en af de understøttede ejerskabsmetoder: en DNS TXT-post, et HTML meta-tag eller en bekræftelsesfil. Følg den…
Hvorfor kræver OpsIQ domæneverifikation for et Cloud arbejdsområde?
Domæneverifikation er afgørende for at sikre, at kunden kontrollerer den hjemmeside, hvor den beskyttede OpsIQ widget-funktionalitet er beregnet til at fungere. Indtil det konfigurerede domæne er verificeret, kan…
Skal jeg logge ind igen hver gang jeg åbner mit Cloud arbejdsområde?
Når du bruger dit Cloud arbejdsområde, kan du undre dig over, om du skal logge ind igen hver gang du åbner det. Kunde kontoen tillader en problemfri autentificeret overdragelse til et berettiget arbejdsområde. For at…
Hvorfor kan jeg ikke åbne mit Cloud arbejdsområde?
Cloud adgang afhænger af ejerskab og tilstanden af arbejdsområdet. Et suspenderet eller annulleret arbejdsområde kan ikke åbnes, som om det var aktivt. Derudover kan et nybestilt arbejdsområde stadig være i…
Hvordan åbner jeg mit OpsIQ Cloud arbejdsområde?
For at åbne dit OpsIQ Cloud arbejdsområde, brug Cloud adgangsaktionen fra din konto. Hvis du ejer et berettiget arbejdsområde, vil din konto tage dig direkte ind i det. Hvis du ejer flere arbejdsområder, kan du vælge…
Hvad kan vises i Self-Hosted Downloads?
Kontoen kan offentliggøre den primære Self-Hosted pakke og, afhængigt af din berettigelse og nuværende version, yderligere integrations- eller udviklerpakker. De nøjagtige pakker, versioner og tilgængelighed styres af…
Hvorfor ser jeg ikke Downloads-menuen?
Menuen er berettigelsesbevidst og kan være skjult, hvis din konto ikke har nogen berettigede Self-Hosted produkter, eller hvis Self-Hosted downloads er deaktiveret. Hvis du mener, at du har en aktiv Self-Hosted…
Hvem kan downloade OpsIQ Self-Hosted software?
Downloads er tilgængelige for berettigede Self-Hosted kunder, når downloads er aktiveret, og det relaterede abonnement eller prøve er aktivt. Cloud-only kunder bruger typisk deres tildelte arbejdsområde i stedet for at…