194 resultater for "customer"
Hvad er Alert-only i AI Budgetter?
Alert-only registrerer og viser, at en funktion har nået eller overskredet sit konfigurerede budget. Det pauser dog ikke automatisk AI-funktionen. Denne mulighed er nyttig, når kontinuitet er vigtigere end at håndhæve…
Hvad er Soft-mute i AI-budgetter?
Soft-mute er tilstandsindstillingen for kap-enforcement til Managed AI-funktioner. Når en Managed AI-funktion når sin konfigurerede budgetgrænse, bliver den funktion sat på pause fra yderligere budgetteret AI-brug…
Hvad er OpsIQ AI Budgets?
AI Budgets giver en Cloud-kunde mulighed for at indstille per-funktion kontroller for Managed AI-brug inden for et valgt arbejdsområde. Hver funktion kan have en månedlig grænse, og der er to mulige adfærd, når grænsen…
Hvorfor ser jeg ikke Cloud AI brug for min selv-hostede installation?
Selv-hostet AI konfiguration og udbyder brug styres af det selv-hostede produkt selv. Konto AI Dashboard er designet til Cloud arbejdsplads måling og tilstand styring. Derfor bør kunder uden en Cloud arbejdsplads styre…
Hvad hvis jeg har mere end ét Cloud arbejdsområde på AI Dashboard?
AI-konto siderne er arbejdsområde-bevidste. Hvis du har ét arbejdsområde, kan det vælges automatisk. Hvis du har flere arbejdsområder, vælg det, hvis AI-tilstand, brug eller budget du ønsker at administrere…
Hvilken AI brug kan Konto dashboardet kategorisere?
Administreret AI rapportering kan kategorisere forbrug baseret på de OpsIQ funktioner, der anvendes. Dette inkluderer områder som: Kunde chat AI Admin AI Spørg OpsIQ Skrivehjælp Indbakkehjælp Triage og resuméer…
Hvorfor viser OpsIQ ikke mine BYOK udbyderudgifter?
Med Bring Your Own Key (BYOK) fakturerer den eksterne AI-udbyder direkte til din udbyderkonto. OpsIQ kan identificere, at arbejdsområdet er konfigureret til BYOK; dog har det ikke adgang til udbyderens komplette…
Kan jeg skifte mellem Managed AI og BYOK?
Ja, et Cloud arbejdsområde kan skifte AI driftsformer, når den nødvendige konfiguration er til stede. At skifte til BYOK (Bring Your Own Key) kræver gyldige udbyder legitimationsoplysninger for de AI funktioner, du har…
Hvorfor kan jeg ikke åbne mit Cloud arbejdsområde?
Cloud adgang afhænger af ejerskab og tilstanden af arbejdsområdet. Et suspenderet eller annulleret arbejdsområde kan ikke åbnes, som om det var aktivt. Derudover kan et nybestilt arbejdsområde stadig være i…
Hvordan åbner jeg mit OpsIQ Cloud arbejdsområde?
For at åbne dit OpsIQ Cloud arbejdsområde, brug Cloud adgangsaktionen fra din konto. Hvis du ejer et berettiget arbejdsområde, vil din konto tage dig direkte ind i det. Hvis du ejer flere arbejdsområder, kan du vælge…
Kan jeg se min selv-hostede downloadhistorik?
Ja, du kan se din downloadhistorik, hvor download-historik funktionen er tilgængelig. Funktionen Downloadhistorik viser, hvornår en pakke blev downloadet, sammen med pakke- og versionsinformation, filoplysninger…
Hvordan installerer jeg Self-Hosted udgaven?
Hvordan man installerer Self-Hosted udgaven For at installere Self-Hosted udgaven, download den nuværende pakke tilgængelig for din aktive Self-Hosted berettigelse. Følg installations- eller hurtigstartvejledningen, der…
Hvorfor vises en Self-Hosted pakke som utilgængelig?
En pakke kan vises som utilgængelig af to hovedårsager: den er ikke blevet offentliggjort for din berettigelse, eller dens krav til udgivelsesintegritet er ikke blevet opfyldt. Kontoen undgår bevidst at levere en pakke…
Hvad kan vises i Self-Hosted Downloads?
Kontoen kan offentliggøre den primære Self-Hosted pakke og, afhængigt af din berettigelse og nuværende version, yderligere integrations- eller udviklerpakker. De nøjagtige pakker, versioner og tilgængelighed styres af…
Hvorfor ser jeg ikke Downloads-menuen?
Menuen er berettigelsesbevidst og kan være skjult, hvis din konto ikke har nogen berettigede Self-Hosted produkter, eller hvis Self-Hosted downloads er deaktiveret. Hvis du mener, at du har en aktiv Self-Hosted…
Hvem kan downloade OpsIQ Self-Hosted software?
Downloads er tilgængelige for berettigede Self-Hosted kunder, når downloads er aktiveret, og det relaterede abonnement eller prøve er aktivt. Cloud-only kunder bruger typisk deres tildelte arbejdsområde i stedet for at…
Hvad betyder 'Ikke bundet' på en Self-Hosted licens?
Begrebet 'Ikke bundet' angiver, at licensen i øjeblikket ikke har nogen domænebinding registreret i kontovisningen. Adfærden for domænebinding kan variere afhængigt af produktet og installationsflowet. Venligst følg…
Hvilken information kan jeg se om en API-token?
Siden API Tokens giver forskellige detaljer om hver token, herunder: Token Navn Offentlig Identifikator Tildelte Rettigheder Nuværende Status Brugsinformation (f.eks. hvornår den sidst blev brugt) Bemærk, at…
Hvad sker der, når jeg sletter en API-token?
Sletning af en token fjerner permanent den kundetoken fra aktiv brug. Enhver integration, der stadig er konfigureret med den, vil stoppe med at autentificere og skal opdateres med en ny token, hvis adgang stadig er…
Kan jeg midlertidigt deaktivere en API token uden at slette den?
Ja, API Tokens understøtter deaktivering og senere genaktivering af en token. Du kan deaktivere en token, når en integration midlertidigt skal stoppe med at bruge den. Husk venligst, at den tilsluttede integration vil…