191 resultater for "customer"
Hvorfor ser jeg ikke Cloud AI-bruk for min Selvvert installasjon?
Selvvert AI-konfigurasjon og leverandørbruk administreres av Selvvert produktet selv. Kontoens AI Dashboard er designet for Cloud arbeidsområde måling og modusadministrasjon. Derfor bør kunder uten et Cloud…
Hva hvis jeg har mer enn ett Cloud arbeidsområde på AI Dashboard?
AI-konto sidene er arbeidsområde-bevisste. Hvis du har ett arbeidsområde, kan det velges automatisk. Hvis du har flere arbeidsområder, velg det som AI-modus, bruk eller budsjett du ønsker å administrere. Innstillinger…
Hvilken AI-bruk kan kontooversikten kategorisere?
Administrert AI-rapportering kan kategorisere forbruk basert på OpsIQ-funksjonene som brukes. Dette inkluderer områder som: Kundechat AI Admin AI Spør OpsIQ Skrivehjelp Innboksassistanse Triage og oppsummeringer…
Hvorfor viser ikke OpsIQ mine BYOK leverandørutgifter?
Med Bring Your Own Key (BYOK) fakturerer den eksterne AI-leverandøren direkte til din leverandørkonto. OpsIQ kan identifisere at arbeidsområdet er konfigurert for BYOK; imidlertid har det ikke tilgang til leverandørens…
Kan jeg bytte mellom Managed AI og BYOK?
Ja, en Cloud arbeidsplass kan bytte AI driftsmoduser når den nødvendige konfigurasjonen er til stede. Å bytte til BYOK (Bring Your Own Key) krever gyldige leverandørlegitimasjon for AI-funksjonene du har tenkt å bruke…
Hvorfor kan jeg ikke åpne mitt Sky arbeidsområde?
Skytilgang avhenger av eierskap og tilstanden til arbeidsområdet. Et suspendert eller kansellert arbeidsområde kan ikke åpnes som om det var aktivt. I tillegg kan et nybestilt arbeidsområde fortsatt være i…
Hvordan åpner jeg min OpsIQ Cloud arbeidsplass?
For å åpne din OpsIQ Cloud arbeidsplass, bruk Cloud tilgangsaksjonen fra kontoen din. Hvis du eier én kvalifisert arbeidsplass, vil kontoen din ta deg direkte inn i den. Hvis du eier flere arbeidsplasser, kan du velge…
Kan jeg se min selvhostede nedlastingshistorikk?
Ja, du kan se din nedlastingshistorikk der nedlastingshistorikk-funksjonaliteten er tilgjengelig. Funksjonen for nedlastingshistorikk viser når en pakke ble lastet ned, sammen med pakke- og versjonsinformasjon…
Hvordan installerer jeg Self-Hosted utgaven?
Hvordan installere Self-Hosted utgaven For å installere Self-Hosted utgaven, last ned den nåværende pakken tilgjengelig for din aktive Self-Hosted rettighet. Følg installasjons- eller hurtigstartveiledningen som følger…
Hvorfor vises en Self-Hosted pakke som utilgjengelig?
En pakke kan vises som utilgjengelig av to hovedgrunner: den har ikke blitt publisert for din rettighet, eller kravene til utgivelsesintegritet er ikke oppfylt. Kontoen unngår bevisst å servere en pakke som ikke består…
Hva kan vises i Self-Hosted Nedlastinger?
Kontoen kan publisere hovedpakken for Self-Hosted og, avhengig av din rettighet og nåværende utgave, tilleggspakker for integrasjon eller utvikler. De nøyaktige pakkene, versjonene og tilgjengeligheten styres av den…
Hvorfor ser jeg ikke Nedlastinger-menyen?
Menyen er berettigelsesbevisst og kan være skjult hvis kontoen din ikke har noen kvalifiserte Self-Hosted produkter eller hvis Self-Hosted nedlastinger er deaktivert. Hvis du mener at du har en aktiv Self-Hosted…
Hvem kan laste ned OpsIQ Self-Hosted programvare?
Nedlastinger er tilgjengelige for kvalifiserte Self-Hosted kunder når nedlastinger er aktivert og det relaterte abonnementet eller prøveversjonen er aktiv. Kunder som kun bruker skyen bruker vanligvis sitt tildelte…
Hva betyr 'Ikke bundet' på en Selv-vert lisens?
Begrepet 'Ikke bundet' indikerer at lisensen for øyeblikket ikke har noen domenebinding registrert i kontovisningen. Atferden til domenebinding kan variere avhengig av produktet og installasjonsflyten. Vennligst følg…
Hvilken informasjon kan jeg se om en API-token?
Siden API Tokens gir ulike detaljer om hver token, inkludert: Token Navn Offentlig Identifikator Tildelte Rettigheter Nåværende Status Bruksinformasjon (f.eks. når den sist ble brukt) Merk at hemmeligheten selv ikke…
Hva skjer når jeg sletter en API-token?
Sletting av en token fjerner permanent den kundetokenen fra aktiv bruk. Enhver integrasjon som fortsatt er konfigurert med den vil slutte å autentisere og må oppdateres med en ny token hvis tilgang fortsatt er…
Kan jeg midlertidig deaktivere en API token uten å slette den?
Ja, API Tokens støtter deaktivering og senere reaktivering av en token. Du kan deaktivere en token når en integrasjon midlertidig skal slutte å bruke den. Vennligst husk at den tilkoblede integrasjonen vil mislykkes i…
Hvorfor kan jeg ikke se API-tokenhemmeligheten min igjen?
Tokenhemmeligheten vises med vilje kun på tidspunktet for opprettelsen. Kontoen lagrer det den trenger for å verifisere fremtidig tokenbruk, i stedet for en gjenbrukbar klartekstkopi for senere visning. Hvis du mister…
Blir jeg logget ut av andre enheter når jeg endrer passordet mitt?
Ja, å endre passordet ditt vil logge deg ut av andre enheter. En vellykket endring av kontopassordet tilbakekaller alle andre kundesystemportalsesjoner, og sikrer at gamle autentiserte sesjoner ikke kan fortsette…
Hvordan logger jeg ut en annen enhet fra min OpsIQ-konto?
For å logge ut en annen enhet fra din OpsIQ-konto, følg disse trinnene: Tilbaketrekk aktive økter Åpne Økter & Enheter-seksjonen. Identifiser den aktive økten som du ikke lenger stoler på eller trenger. Tilbaketrekk den…