Kan jeg rydde konto notifikationer?
Denne artikel blev oversat automatisk.
Ja, du kan rydde læse notifikationer eller, med bekræftelse, rydde alle konto notifikationer. Rydning af dem fjerner notifikations elementerne fra notifikations visningen, men sletter ikke de underliggende forretnings- eller supportoptegnelser.
Relaterede artikler
- AI Help Desk & Ticketing System Med SLA — OpsIQ
- Hvordan adskiller Vidensbasen, Hjælp Centeret og Kundeportalen sig?
- Hvad er forskellen mellem Vidensbasen, Hjælp Centeret og Kundeportalen?
- Hvad er OpsIQ Ticket Systemet?
- Hvordan fungerer billetrouting i OpsIQ?
- Understøtter OpsIQ SLA-politikker?
- Har OpsIQ AI billettriage og svarudkast?
- Kan flere agenter arbejde på den samme billet sikkert?
Var denne artikel nyttig?
Diskussion
Indlæser diskussionen…
Log ind for at deltage i diskussionen.