Rensar notifikationer min aktivitets historia?
Denna artikel översattes automatiskt.
Nej. Notifikationer och Aktivitet tjänar olika syften. Att rensa en notifikation tar bort inkorgsobjektet, medan det underliggande kontot, fakturering, produkt, support eller säkerhetsregister förblir styrt av sin egen bevarande- och revisionsbeteende.
Relaterade artiklar
- AI Hjälpdesk & Biljettsystem Med SLA — OpsIQ
- Hur skiljer sig kunskapsbasen, hjälpcentret och kundportalen?
- Vad är skillnaden mellan kunskapsbasen, hjälpcentret och kundportalen?
- Vad är OpsIQ-biljettsystemet?
- Hur fungerar biljettfördelning i OpsIQ?
- Stöder OpsIQ SLA-policyer?
- Har OpsIQ AI-biljettriage och svarsskrivning?
- Kan flera agenter arbeta på samma biljett säkert?
Var denna artikel till hjälp?
Diskussion
Laddar diskussionen…
Logga in för att delta i diskussionen.