Η εκκαθάριση των ειδοποιήσεων διαγράφει την ιστορία δραστηριότητάς μου;
Αυτό το άρθρο μεταφράστηκε αυτόματα.
Όχι. Οι ειδοποιήσεις και η δραστηριότητα εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς. Η εκκαθάριση μιας ειδοποίησης αφαιρεί το στοιχείο από το inbox, ενώ ο υποκείμενος λογαριασμός, η χρέωση, το προϊόν, η υποστήριξη ή το αρχείο ασφάλειας παραμένουν υπό την εποπτεία της δικής τους συμπεριφοράς διατήρησης και ελέγχου.
Σχετικά άρθρα
- AI Help Desk & Ticketing System With SLA — OpsIQ
- Πώς διαφέρουν η Βάση Γνώσεων, το Κέντρο Βοήθειας και η Πύλη Πελατών;
- Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της Βάσης Γνώσεων, του Κέντρου Βοήθειας και της Πύλης Πελατών;
- Τι είναι το Σύστημα Εισιτηρίων OpsIQ;
- Πώς λειτουργεί η δρομολόγηση εισιτηρίων στο OpsIQ;
- Υποστηρίζει το OpsIQ πολιτικές SLA;
- Έχει το OpsIQ AI τριχοτόμηση εισιτηρίων και σύνταξη απαντήσεων;
- Μπορούν πολλοί πράκτορες να εργάζονται με ασφάλεια στο ίδιο εισιτήριο;
Ήταν αυτό το άρθρο χρήσιμο;
Συζήτηση
Φόρτωση της συζήτησης…
Συνδεθείτε για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.