Τι συμβαίνει αν διαγράψω τον λογαριασμό ή τα δεδομένα μου από το OpsIQ;
Αυτό το άρθρο μεταφράστηκε αυτόματα.
Το OpsIQ υποστηρίζει τις ροές εργασίας εξαγωγής και διαγραφής προσωπικών δεδομένων. Ωστόσο, η διαγραφή υπόκειται σε νομικές, χρεωστικές, προληπτικές απάτης, απαιτήσεις ασφάλειας, εφεδρικής αποθήκευσης και διατήρησης ελέγχου. Ορισμένα ελεγχόμενα γεγονότα μπορεί να παραμείνουν ακόμη και μετά την αφαίρεση ενός ορατού αντικειμένου για να διασφαλιστεί ότι οι ιστορικές ενέργειες δεν παραποιούνται. Είναι σημαντικό να εξάγετε οποιαδήποτε απαραίτητα αρχεία και να απενεργοποιήσετε τις εξωτερικές ενσωματώσεις πριν κλείσετε τον λογαριασμό σας.
Σχετικά άρθρα
- Συγκατάθεση Cookies & GDPR Banner που Επιβάλλει — OpsIQ
- Επιχειρησιακή Ασφάλεια & Εμπιστοσύνη: Ταυτότητα, Κώδικας, Δεδομένα, AI και Έλεγχος — OpsIQ
- Κέντρο Εμπιστοσύνης: Ασφάλεια, Συμμόρφωση & Διαθεσιμότητα — OpsIQ
- Συμμόρφωση — OpsIQ
- Πολιτική Απορρήτου — OpsIQ
- Όροι Υπηρεσίας — OpsIQ
- Πολιτική Αποδεκτής Χρήσης — OpsIQ
- Πρόσθετο Επεξεργασίας Δεδομένων — OpsIQ
Ήταν αυτό το άρθρο χρήσιμο;
Συζήτηση
Φόρτωση της συζήτησης…
Συνδεθείτε για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.