Avbestillinger 1 min lesing

Vil OpsIQ automatisk refundere meg når jeg avbestiller?

Denne artikkelen ble oversatt automatisk.

Nei. Avbestilling og refusjoner er separate. Når du avbestiller i Konto → Fakturering, forblir planen din normalt aktiv til slutten av perioden du har betalt for og stopper deretter; hvis du velger å avbestille umiddelbart, avsluttes tilgangen med en gang og den ubrukte delen refunderes ikke.

Hvis du mener du har krav på en refusjon, for eksempel innen 14 dager etter din første betalte belastning eller for en faktureringsfeil, send en e-post til [email protected] eller åpne en billett i Konto → Support med fakturanummeret ditt. Reglene finnes i Refusjons- og avbestillingspolicy.

Diskusjon

Laster diskusjonen…