50 resultater for "portal studio"
Hvordan bruger jeg en connector, jeg købte i markedet?
En købt connector bliver en del af din berettigede kundetildeling. Dog udføres installationen fra connectoroplevelsen af et ejet OpsIQ arbejdsområde, snarere end ved at eksponere en intern installationsadresse i…
Hvad er OpsIQ Marketplace i min konto?
OpsIQ Marketplace giver kunder adgang til offentliggjorte connector-tilbud. Når forfatterdeltagelse er aktiveret, letter det også en arbejdsgang for godkendte connector-forfattere. Kunder kan gennemgå deres køb, mens…
Kan nogen anden bruge mit data-eksportlink?
Behandl enhver midlertidig eksportdownload som følsomme kontodata og del dem ikke. Adgang er knyttet til den autentificerede kunde og eksportautorisationstjek. Du bør dog stadig kun downloade arkivet på en betroet enhed…
Hvilken information er udelukket fra min konto data eksport?
Kunde data eksport er ikke beregnet til at afsløre autentificeringshemmeligheder. Følsomt sikkerhedsmateriale, såsom password hashes, password-reset eller email-verification secrets, two-factor secrets, og recovery-code…
Hvor længe er en konto data-eksport download tilgængelig?
En genereret eksport bruger en midlertidig download autorisation, der udløber efter 24 timer. Venligst download arkivet, før det udløber. Hvis autorisationen er udløbet, skal du vende tilbage til Data Eksport sektionen…
Hvor ofte kan jeg anmode om en OpsIQ konto data eksport?
Kontoens grænser for friske eksportanmodninger til en inden for en 24-timers periode. Denne politik reducerer unødvendig gentagen generation af følsomme arkiver, mens den stadig tillader kunder at få en aktuel eksport…
Kan jeg eksportere mine OpsIQ kontodata?
Ja, du kan eksportere dine OpsIQ kontodata. Funktionen Data Export giver en autentificeret kunde mulighed for at anmode om en eksport af kundens kontooplysninger, inklusive profildata, fakturaer, supportbilletter og…
Hvorfor kan jeg ikke åbne mit Cloud arbejdsområde?
Cloud adgang afhænger af ejerskab og tilstanden af arbejdsområdet. Et suspenderet eller annulleret arbejdsområde kan ikke åbnes, som om det var aktivt. Derudover kan et nybestilt arbejdsområde stadig være i…
Hvordan åbner jeg mit OpsIQ Cloud arbejdsområde?
For at åbne dit OpsIQ Cloud arbejdsområde, brug Cloud adgangsaktionen fra din konto. Hvis du ejer et berettiget arbejdsområde, vil din konto tage dig direkte ind i det. Hvis du ejer flere arbejdsområder, kan du vælge…
Kan jeg se min selv-hostede downloadhistorik?
Ja, du kan se din downloadhistorik, hvor download-historik funktionen er tilgængelig. Funktionen Downloadhistorik viser, hvornår en pakke blev downloadet, sammen med pakke- og versionsinformation, filoplysninger…
Hvordan installerer jeg Self-Hosted udgaven?
Hvordan man installerer Self-Hosted udgaven For at installere Self-Hosted udgaven, download den nuværende pakke tilgængelig for din aktive Self-Hosted berettigelse. Følg installations- eller hurtigstartvejledningen, der…
Hvorfor vises en Self-Hosted pakke som utilgængelig?
En pakke kan vises som utilgængelig af to hovedårsager: den er ikke blevet offentliggjort for din berettigelse, eller dens krav til udgivelsesintegritet er ikke blevet opfyldt. Kontoen undgår bevidst at levere en pakke…
Hvad kan vises i Self-Hosted Downloads?
Kontoen kan offentliggøre den primære Self-Hosted pakke og, afhængigt af din berettigelse og nuværende version, yderligere integrations- eller udviklerpakker. De nøjagtige pakker, versioner og tilgængelighed styres af…
Hvorfor ser jeg ikke Downloads-menuen?
Menuen er berettigelsesbevidst og kan være skjult, hvis din konto ikke har nogen berettigede Self-Hosted produkter, eller hvis Self-Hosted downloads er deaktiveret. Hvis du mener, at du har en aktiv Self-Hosted…
Hvem kan downloade OpsIQ Self-Hosted software?
Downloads er tilgængelige for berettigede Self-Hosted kunder, når downloads er aktiveret, og det relaterede abonnement eller prøve er aktivt. Cloud-only kunder bruger typisk deres tildelte arbejdsområde i stedet for at…
Har Cloud kunder brug for en licensnøgle?
Normal OpsIQ Cloud adgang er baseret på det kunde-ejede arbejdsområde og dets ret, snarere end på installation af en Self-Hosted licensnøgle. Licensnøgler i kundens konto er primært relevante for berettigede Self-Hosted…
Hvad betyder 'Ikke bundet' på en Self-Hosted licens?
Begrebet 'Ikke bundet' angiver, at licensen i øjeblikket ikke har nogen domænebinding registreret i kontovisningen. Adfærden for domænebinding kan variere afhængigt af produktet og installationsflowet. Venligst følg…
Hvad sker der, hvis min OpsIQ kundekonto er suspenderet?
Hvis din OpsIQ kundekonto er suspenderet, vil du blive forhindret i at fortsætte med normale autentificerede kontoanmodninger. Eventuelle aktive kundesessioner vil blive ugyldige, og du vil blive sendt tilbage til…
Kan jeg ændre sproget for min OpsIQ-konto?
Ja, du kan ændre sproget for din OpsIQ-konto, når flere lokaliteter er aktiveret. Afsnittet Indstillinger viser de tilgængelige kontosprog og gemmer dit valg til kontoens grænseflade og understøttede e-mail skabeloner…
Hvordan ændrer jeg min konto tidszone?
For at ændre din konto tidszone, åbn Præferencer og vælg din foretrukne tidszone. Tidszonen er vigtig, da den bruges af kontooplevelsen til at præsentere tidsbaseret information. At vælge den korrekte tidszone gør…