163 resultater for "data"
Hvornår nulstilles AI-budgetter?
Kontoens månedlige AI budgetovervågning nulstilles i begyndelsen af hver kalendermåned. Dashboardet kan også give advarsler, når et konfigureret budget nærmer sig, så du kan gennemgå forbruget, før en Soft-mute grænse…
Hvad betyder et AI-budget på nul?
En nul værdi betyder, at der ikke er konfigureret nogen månedlig konto grænse for den funktion. Det indikerer ikke, at AI-funktionen har nul brug eller nul omkostning. Normale planer, token-wallet, udbyder og…
Hvad er Alert-only i AI Budgetter?
Alert-only registrerer og viser, at en funktion har nået eller overskredet sit konfigurerede budget. Det pauser dog ikke automatisk AI-funktionen. Denne mulighed er nyttig, når kontinuitet er vigtigere end at håndhæve…
Hvad er Soft-mute i AI-budgetter?
Soft-mute er tilstandsindstillingen for kap-enforcement til Managed AI-funktioner. Når en Managed AI-funktion når sin konfigurerede budgetgrænse, bliver den funktion sat på pause fra yderligere budgetteret AI-brug…
Hvad er OpsIQ AI Budgets?
AI Budgets giver en Cloud-kunde mulighed for at indstille per-funktion kontroller for Managed AI-brug inden for et valgt arbejdsområde. Hver funktion kan have en månedlig grænse, og der er to mulige adfærd, når grænsen…
Hvorfor ser jeg ikke Cloud AI brug for min selv-hostede installation?
Selv-hostet AI konfiguration og udbyder brug styres af det selv-hostede produkt selv. Konto AI Dashboard er designet til Cloud arbejdsplads måling og tilstand styring. Derfor bør kunder uden en Cloud arbejdsplads styre…
Hvad hvis jeg har mere end ét Cloud arbejdsområde på AI Dashboard?
AI-konto siderne er arbejdsområde-bevidste. Hvis du har ét arbejdsområde, kan det vælges automatisk. Hvis du har flere arbejdsområder, vælg det, hvis AI-tilstand, brug eller budget du ønsker at administrere…
Hvilken AI brug kan Konto dashboardet kategorisere?
Administreret AI rapportering kan kategorisere forbrug baseret på de OpsIQ funktioner, der anvendes. Dette inkluderer områder som: Kunde chat AI Admin AI Spørg OpsIQ Skrivehjælp Indbakkehjælp Triage og resuméer…
Hvorfor viser OpsIQ ikke mine BYOK udbyderudgifter?
Med Bring Your Own Key (BYOK) fakturerer den eksterne AI-udbyder direkte til din udbyderkonto. OpsIQ kan identificere, at arbejdsområdet er konfigureret til BYOK; dog har det ikke adgang til udbyderens komplette…
Kan jeg skifte mellem Managed AI og BYOK?
Ja, et Cloud arbejdsområde kan skifte AI driftsformer, når den nødvendige konfiguration er til stede. At skifte til BYOK (Bring Your Own Key) kræver gyldige udbyder legitimationsoplysninger for de AI funktioner, du har…
Kan jeg bruge et meta tag eller en fil i stedet for DNS til domæneverifikation?
Ja, du kan bruge et meta tag eller en fil til domæneverifikation, når disse metoder tilbydes til dit produkt. Meta tag metoden kræver, at du placerer de leverede verifikationsmetadata på din hjemmeside. I modsætning…
Gemmer OpsIQ mit fulde kortnummer eller CVV?
Kontoen er designet til at bevare gateway-referencer og begrænset visningsmetadata, såsom kortmærke, udløbsdato eller de sidste fire cifre, hvor det er leveret af betalingsudbyderen. Den gemmer ikke det fulde kortnummer…
Bliver jeg logget ud af andre enheder ved at ændre mit kodeord?
Ja, at ændre dit kodeord vil logge dig ud af andre enheder. En vellykket ændring af kontoens kodeord tilbagekalder alle andre kundesupportsessioner, hvilket sikrer, at gamle autentificerede sessioner ikke kan fortsætte…
Hvordan logger jeg ud af en anden enhed fra min OpsIQ-konto?
For at logge ud af en anden enhed fra din OpsIQ-konto, følg disse trin: Tilbagekald aktive sessioner Åbn Sessioner & Enheder sektionen. Identificer den aktive session, som du ikke længere stoler på eller har brug for…
Kan jeg se, hvilke enheder der er logget ind på min OpsIQ-konto?
Ja, du kan se, hvilke enheder der er logget ind på din OpsIQ-konto. Funktionen Sessions & Devices viser kundens portal-sessioner sammen med enheds- eller browserinformation, netværksadresse, sidste set tid og om…
Kan jeg gennemgå nylig sikkerhedsaktivitet?
Ja, du kan gennemgå nylig sikkerhedsaktivitet. Sikkerhedsområdet giver information såsom tid, handling, netværksadresse og enheds kontekst hvor tilgængelig. Brug disse oplysninger til at undersøge ukendte…
Min 2FA opsætning er udløbet. Hvad skal jeg gøre?
Hvis din to-faktor autentificering (2FA) opsætning er udløbet, skal du starte tilmeldingsprocessen igen fra sikkerhedssiden. Følg disse trin for at verificere den nye opsætning: Adgang til sikkerhedssiden. Initier 2FA…
Hvordan deaktiverer jeg to-faktor autentifikation?
For at deaktivere to-faktor autentifikation (2FA), naviger til sikkerhedssiden. Du skal bevise kontrol ved at bruge en gyldig nuværende autentifikationskode eller en ubenyttet gendannelseskode. Denne proces sikrer, at…
Hvad er OpsIQ 2FA gendannelseskoder?
Gendannelseskoder er nødsign-in eller verificeringskoder, der genereres, når du aktiverer to-faktor autentifikation (2FA). Hver gendannelseskode er designet til kun at fungere én gang, så en brugt kode bør ikke…
Hvordan aktiverer jeg 2FA på min OpsIQ-konto?
Hvordan aktiverer man 2FA på din OpsIQ-konto For at aktivere to-faktor autentificering (2FA) på din OpsIQ-konto, følg disse trin: Åbn Sikkerhed & 2FA sektionen i dine kontoinstillinger. Start opsætningsprocessen for…