81 resultater for "knowledge base"
Kan jeg laste ned kontodata etter at den midlertidige eksporten utløper?
Når den midlertidige eksportautorisasjonen har utløpt, kan du ikke laste ned kontodata fra den autorisasjonen. For å få en ny eksport, gå tilbake til Dataeksport-seksjonen og be om en ny eksport når kontoen din tillater…
Kan jeg paginere store lister i min konto?
Ja, du kan paginere store kontolister. Lister som økter, sikkerhetsaktivitet, kvitteringer, transaksjoner, supporthistorikk, og andre poster bruker paginering når det er nødvendig, i stedet for å kreve at alle…
Hvilken kontoside bør jeg bruke for et AI-bruksproblem?
Skykunder bør starte med AI Dashboard for å bekrefte arbeidsområdet og AI driftsmodus. Deretter, gjennomgå AI Budgets og Usage. Sjekk om Managed AI har tilgjengelig målt kapasitet eller tokenfinansiering, og bekreft om…
Hvilken konto side bør jeg bruke for et produkt tilgangsproblem?
For å løse et produkt tilgangsproblem, start med å sjekke Mine Produkter siden for å bekrefte produktstatusen. For Skyprodukter Hvis du bruker et Skyprodukt, bekreft provisioning og domeneverifiseringstilstand. I…
Bør jeg dele passord, API-tokens, 2FA-koder eller verifiseringshemmeligheter med support?
Nei. Ikke del passord, fullstendige API-tokenhemmeligheter, autentiseringshemmeligheter, gjenopprettingskoder, sikkerhetskoder for betalingskort, midlertidige eksportautorisasjoner, eller…
Hvorfor kan jeg ikke få tilgang til en annen kundes produkt, ticket, arbeidsområde eller eksport?
Kunderessurser er eierskapsavgrenset. Kontoen verifiserer at den innloggede kunden eier eller har rett til produktet, arbeidsområdet, supportticketen, vedlegget, eksporten eller andre beskyttede ressurser før de blir…
Hvorfor sa et kontoskjemat at sikkerhetstokenet utløp?
Sensitive konto skjema bruker forespørsel-beskyttelse sjekker. Hvis et skjema forblir åpent i en lengre periode eller hvis sesjonen endres, kan den gamle innsendelsen bli avvist i stedet for å bli akseptert med…
Hvorfor ber OpsIQ meg om å logge inn igjen?
Kundeaccounten validerer aktive økter på hver beskyttede forespørsel. En tilbakekalt, utløpt eller ugyldig økt, en sikkerhetsfølsom kontoendring, eller en kundesuspensjon kan kreve en ny innlogging. For å logge inn…
Hvorfor mangler eller er en kontoaksjon deaktivert?
Kontoaksjoner er tilstandsbevisste. En kontroll kan være utilgjengelig av flere grunner: Produkttypen støtter ikke aksjonen. Bestillingen din er ikke aktiv. Betalingen er under behandling. Arbeidsområdet er fortsatt i…
Hvordan logger jeg ut av alle andre enheter?
For å logge ut av alle andre enheter, kan du endre passordet ditt. Denne handlingen vil tilbakekalle alle andre kundesenterøkter. I tillegg kan du administrere individuelle aktive økter gjennom funksjonen Økter &…
Hva skjer når jeg logger ut av min OpsIQ-konto?
Å logge ut av din OpsIQ-konto avslutter den autentiserte kundens portaløkt og fjerner den vedvarende kundepåloggingstilstanden som brukes av kontoportalen. Det er viktig å merke seg at en OpsIQ Cloud arbeidsområde kan…
Blir en OpsIQ attestasjon publisert umiddelbart?
Nei, en sendt attestasjon blir ikke offentlig innhold umiddelbart. I stedet går den gjennom en modereringsprosess. Hvis et bilde blir funnet å være ugyldig, kan attestasjonsteksten fortsatt beholdes for gjennomgang, noe…
Kan jeg sende inn en attestasjon fra min OpsIQ-konto?
En kvalifisert konto kan bli invitert til å sende inn en attestasjon fra dashbordet. Skjemaet samler inn ditt visningsnavn, rolle eller selskap, attestasjonstekst, og et valgfritt bilde. Du må gi samtykke før…
Hvordan bruker jeg en connector jeg kjøpte i Markedsplassen?
En kjøpt connector blir en del av din kvalifiserte kundetilgang. Imidlertid utføres installasjonen fra connector-opplevelsen til et eid OpsIQ arbeidsområde, i stedet for å eksponere en intern installasjonsadresse i…
Hva er OpsIQ Marketplace i min konto?
OpsIQ Marketplace gir kunder tilgang til publiserte tilkoblingstilbud. Når forfatterdeltakelse er aktivert, legger det også til rette for en arbeidsflyt for godkjente tilkoblingsforfattere. Kunder kan gjennomgå sine…
Kan jeg fjerne kontovarsler?
Ja, du kan fjerne leste varsler eller, med bekreftelse, fjerne alle kontovarsler. Å fjerne dem fjerner varselobjektene fra varselvisningen, men sletter ikke de underliggende forretnings- eller støttepostene. Relaterte…
Kan jeg merke alle kontovarsler som lest?
Ja, du kan merke alle for tiden listede varsler som lest. Vennligst merk at denne handlingen kun endrer varslingslestestatusen; det påvirker ikke statusen til den underliggende billetten, fakturaen, produktet eller…
Hva vises i OpsIQ-kontoens varsler?
Varsler i din OpsIQ-konto kan inkludere ulike oppdateringer relatert til fakturering, støtte, sikkerhet, produkter eller kontoinformasjon. Hver varsling kan inneholde en lenke som leder deg til den relevante…
Kan jeg få tilgang til vedlegget til noen andres billett hvis jeg kjenner navnet?
Nei, du kan ikke få tilgang til vedlegget til noen andres billett selv om du kjenner navnet. Kundebilletttilgang er eierskapsavgrenset. Billettvedlegg blir verifisert mot billetten som tilhører den innloggede kunden, og…
Kan jeg få tilgang til en valgfri dedikert Support Portal?
Noen kontoer kan ha tilgang til en egen Support Portal gjennom en sikker kontooverføring når den tjenesten er konfigurert. Hvis Support Portal ikke er tilgjengelig, vennligst bruk det standard Support Tickets området i…