164 resultater for "data"
Når nullstilles AI-budsjettene?
Den månedlige AI budsjettsporing til kontoen nullstilles i begynnelsen av hver kalendermåned. Dashbordet kan også gi varsler når et konfigurert budsjett nærmer seg, slik at du kan gjennomgå forbruket før en Soft-mute…
Hva betyr et AI-budsjett på null?
En nullverdi betyr at ingen månedlig konto grense er konfigurert for den funksjonen. Det indikerer ikke at AI-funksjonen har null bruk eller null kostnad. Normale planer, token-lommebok, leverandør, og…
Hva er Alert-only i AI Budgets?
Alert-only registrerer og viser at en funksjon har nådd eller overskredet sitt konfigurerte budsjett. Imidlertid pauser det ikke automatisk AI-funksjonen. Dette alternativet er nyttig når kontinuitet er viktigere enn å…
Hva er Soft-mute i AI-budsjetter?
Soft-mute er kap-opphevelsesmodus for administrerte AI-funksjoner. Når en administrert AI-funksjon når sitt konfigurerte budsjettgrense, blir den funksjonen pauset fra videre budsjettert AI-bruk inntil budsjettet…
Hva er OpsIQ AI Budgets?
AI Budgets tillater en Cloud-kunde å sette per-funksjonskontroller for Managed AI-bruk innenfor et valgt arbeidsområde. Hver funksjon kan ha en månedlig grense, og det er to mulige atferder når grensen nås: funksjonen…
Hvorfor ser jeg ikke Cloud AI-bruk for min Selvvert installasjon?
Selvvert AI-konfigurasjon og leverandørbruk administreres av Selvvert produktet selv. Kontoens AI Dashboard er designet for Cloud arbeidsområde måling og modusadministrasjon. Derfor bør kunder uten et Cloud…
Hva hvis jeg har mer enn ett Cloud arbeidsområde på AI Dashboard?
AI-konto sidene er arbeidsområde-bevisste. Hvis du har ett arbeidsområde, kan det velges automatisk. Hvis du har flere arbeidsområder, velg det som AI-modus, bruk eller budsjett du ønsker å administrere. Innstillinger…
Hvilken AI-bruk kan kontooversikten kategorisere?
Administrert AI-rapportering kan kategorisere forbruk basert på OpsIQ-funksjonene som brukes. Dette inkluderer områder som: Kundechat AI Admin AI Spør OpsIQ Skrivehjelp Innboksassistanse Triage og oppsummeringer…
Hvorfor viser ikke OpsIQ mine BYOK leverandørutgifter?
Med Bring Your Own Key (BYOK) fakturerer den eksterne AI-leverandøren direkte til din leverandørkonto. OpsIQ kan identifisere at arbeidsområdet er konfigurert for BYOK; imidlertid har det ikke tilgang til leverandørens…
Kan jeg bytte mellom Managed AI og BYOK?
Ja, en Cloud arbeidsplass kan bytte AI driftsmoduser når den nødvendige konfigurasjonen er til stede. Å bytte til BYOK (Bring Your Own Key) krever gyldige leverandørlegitimasjon for AI-funksjonene du har tenkt å bruke…
Kan jeg bruke en meta-tag eller fil i stedet for DNS for domeneverifisering?
Ja, du kan bruke en meta-tag eller en fil for domeneverifisering når disse metodene tilbys for ditt produkt. Meta-tag metoden krever at du plasserer den leverte verifiseringsmetadataen på nettstedet ditt. I kontrast…
Lagrer OpsIQ mitt fulle kortnummer eller CVV?
Kontoen er designet for å beholde gateway-referanser og begrenset visningsmetadata, som kortmerke, utløpsdato eller de siste fire sifrene, der det er levert av betalingsleverandøren. Den lagrer ikke det fulle…
Blir jeg logget ut av andre enheter når jeg endrer passordet mitt?
Ja, å endre passordet ditt vil logge deg ut av andre enheter. En vellykket endring av kontopassordet tilbakekaller alle andre kundesystemportalsesjoner, og sikrer at gamle autentiserte sesjoner ikke kan fortsette…
Hvordan logger jeg ut en annen enhet fra min OpsIQ-konto?
For å logge ut en annen enhet fra din OpsIQ-konto, følg disse trinnene: Tilbaketrekk aktive økter Åpne Økter & Enheter-seksjonen. Identifiser den aktive økten som du ikke lenger stoler på eller trenger. Tilbaketrekk den…
Kan jeg se hvilke enheter som er logget inn på min OpsIQ-konto?
Ja, du kan se hvilke enheter som er logget inn på din OpsIQ-konto. Funksjonen Sessions & Devices viser kundens portalsesjoner sammen med enhets- eller nettleserinformasjon, nettverksadresse, sist sett tid, og om…
Kan jeg gjennomgå nylig sikkerhetsaktivitet?
Ja, du kan gjennomgå nylig sikkerhetsaktivitet. Sikkerhetsområdet gir informasjon som tid, handling, nettverksadresse og enhetskontekst der det er tilgjengelig. Bruk denne informasjonen til å undersøke ukjente konto…
Mitt 2FA-oppsett har utløpt. Hva bør jeg gjøre?
Min 2FA-oppsett har utløpt. Hva bør jeg gjøre? Hvis ditt to-faktor autentisering (2FA) oppsett har utløpt, må du starte registreringsprosessen på nytt fra sikkerhetssiden. Følg disse trinnene for å verifisere det nye…
Hvordan deaktiverer jeg to-faktor autentisering?
For å deaktivere to-faktor autentisering (2FA), naviger til Sikkerhetssiden. Du må bevise kontroll ved å bruke en gyldig nåværende autentiseringskode eller en ubrukt gjenopprettingskode. Denne prosessen sikrer at noen…
Hva er OpsIQ 2FA gjenopprettingskoder?
Gjenopprettingskoder er nødsign-in eller verifikasjonskoder som genereres når du aktiverer to-faktor autentisering (2FA). Hver gjenopprettingskode er designet for å fungere kun én gang, så en brukt kode bør ikke…
Hvordan aktiverer jeg 2FA på min OpsIQ-konto?
Hvordan aktivere 2FA på din OpsIQ-konto For å aktivere to-faktor autentisering (2FA) på din OpsIQ-konto, følg disse trinnene: Åpne Sikkerhet & 2FA-seksjonen i kontoinnstillingene dine. Start oppsettprosessen for 2FA…