Помощен център 1 мин четене

Изтриването на Уведомленията ли изтрива моята история на Активността?

Тази статия беше преведена автоматично.

Не. Уведомленията и Активността служат за различни цели. Изтриването на уведомление премахва елемента от пощенската кутия, докато основният акаунт, фактуриране, продукт, поддръжка или запис за сигурност остават управлявани от собственото си поведение за запазване и одит.

Свързани статии

Дискусия

Зареждане на дискусията…