Vymazanie Oznámení vymaže moju históriu Aktivity?
Tento článok bol preložený automaticky.
Nie. Oznámenia a Aktivita slúžia na rôzne účely. Vymazanie oznámenia odstráni položku z doručenej pošty, zatiaľ čo základný účet, fakturácia, produkt, podpora alebo bezpečnostný záznam zostáva riadený svojím vlastným správaním uchovávania a auditu.
Súvisiace články
- AI Help Desk & Ticketing System With SLA — OpsIQ
- Aký je rozdiel medzi Znalostnou základňou, Centrom pomoci a Zákazníckym portálom?
- Aký je rozdiel medzi Znalostnou základňou, Centrom pomoci a Zákazníckym portálom?
- Čo je systém tiketov OpsIQ?
- Ako funguje smerovanie tiketov v OpsIQ?
- Podporuje OpsIQ politiky SLA?
- Má OpsIQ AI triáž tiketov a návrh odpovedí?
- Môžu na rovnakom tikete bezpečne pracovať viacerí agenti?
Bol tento článok užitočný?
Diskusia
Načítava sa diskusia…
Prihláste sa, aby ste sa pripojili k diskusii.