Чи публікується свідчення OpsIQ відразу?
Цю статтю було перекладено автоматично.
Ні, надіслане свідчення не стає публічним контентом відразу. Натомість, воно проходить процес модерації. Якщо фото виявляється недійсним, текст свідчення все ще може бути збережений для перегляду, що запобігає втраті всієї подачі. Крім того, раніше опубліковане свідчення не знижується автоматично лише тому, що клієнт повторно відвідує процес подачі.
Супутні статті
- AI Платформа Операцій Клієнтів для Вебсайтів — OpsIQ
- Керуйте кількома вебсайтами з однієї панелі управління — OpsIQ
- Зв'яжіться з Відділом продажів, Підтримки та Демонстрацій — OpsIQ
- Створити обліковий запис — OpsIQ
- Чи можуть статті бази знань з'являтися в нашому порталі клієнтів?
- Що включає OpsIQ?
- Що таке студія порталу клієнтів OpsIQ?
- Яку інформацію профілю може зберігати OpsIQ для облікового запису клієнта?
Чи була ця стаття корисною?
Обговорення
Завантаження обговорення…
Увійдіть, щоб приєднатися до обговорення.