API 1 دقیقه خواندن

زمانی که من یک توکن API را حذف می‌کنم چه اتفاقی می‌افتد؟

این مقاله به‌طور خودکار ترجمه شده است.

زمانی که من یک توکن API را حذف می‌کنم چه اتفاقی می‌افتد؟

حذف یک توکن به‌طور دائمی آن توکن مشتری را از استفاده فعال حذف می‌کند. هر یک از ادغام‌هایی که هنوز با آن پیکربندی شده‌اند، دیگر تأیید هویت نخواهند کرد و اگر دسترسی هنوز مورد نیاز است، باید با یک توکن جدید به‌روزرسانی شوند. اگر می‌خواهید یک توقف معکوس به‌جای حذف دائمی داشته باشید، ابتدا توکن را غیرفعال کنید.

مقالات مرتبط

بحث

در حال بارگذاری بحث…