Скасування 1 хв читання

Чи поверне мені OpsIQ автоматично гроші, коли я скасовую?

Цю статтю було перекладено автоматично.

Ні. Скасування та повернення коштів є окремими. Коли ви скасовуєте в Обліковий запис → Білінг, ваш план зазвичай залишається активним до кінця періоду, за який ви заплатили, а потім зупиняється; якщо ви вирішите скасувати негайно, доступ закінчується відразу, а невикористана частина не повертається.

Якщо ви вважаєте, що вам належить повернення коштів, наприклад, протягом 14 днів з моменту вашого першого платного платежу або через помилку в білінгу, надішліть електронний лист на [email protected] або відкрийте запит в Обліковий запис → Підтримка з вашим номером рахунку. Правила знаходяться в Політиці повернення коштів та скасування.

Обговорення

Завантаження обговорення…